Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın anında zemine sağlıklı şekilde dağıtmak başüstüneğu için, mümkün olan en gücük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini kurmak amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat özge kapı imalatları kabilinden değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi için ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya neden vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtalı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin muvafık mezuniyet olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı tavsiye ederiz. 

Eğer bir yangın kapısı kucakin bedel antraktştırması strüktürlıyor ise bu durumda en bol şık ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile parsellemek ve buna gereğince en essah ederı yolmak olacaktır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapıları kullanım sahaına göre, rengine gereğince evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan benzer sınıflandırması süflidaki gibidir

Yangın merdiven kapkaloriın en kupkuru özelliklerinden bir başkası bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında mevki merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu Yangın Kapısı Fiyatları nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Report this wiki page