Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle kullanım vadiından fayda olmak amacı ile meydana getirilen, en zait 100 şahsiyet kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta isim adetsına bağlamlı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapıları bazı taban bileşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı içki ve ısıya dayanıklı ilenmeşap kabil.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi müstelzim en önemli öge panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Memur servis merdivenlerinin yaygınliği en azca 65 cm olmalıdır. Etkili katlı binalarda yangın merdiveni genliği en azca 90 cm, kaçış yolu çokliği ise 180 cm'den azca olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve amme binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı hoşgörülüliği 120 cm'den azca olmamalıdır.

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, uygun fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Her yangın merdiveninin her dü doğrultuında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Bir sair şarka ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir bulaşık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir tomar olmaması gerekir.

üste emin tahliye ciğerin merdiven degajeliği 80 cm'den az olmamalıdır. Makrolik 80 cm'den az ise merdivenlerde yalnızca bir trabzan mümkün.

Yangın bapları kullanım sahaına bakılırsa, rengine bakılırsa evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan biçim sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Binada Yangın Kapısı Fiyatları kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bir yangın hâlinde yahut rastgele bir ivedili durumda, kullanıcıların yanılgılıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan tükenmek zorunda Yangın Merdiveni Kapısı kalmaksızın bir çışitaa veya çıkışlara elden erişmeleri muhtevain vacip tedbirler alınır.

Door and Yangın Merdiveni Kapısı Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın bapları ile acil yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı zaman doğrulama yangın kapıları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page